[REGISTER] or [LOGIN] to browse without adverts
9 posts / 0 new
Last post
Bradley
Bradley's picture
Not allowed

I hit a couple of random "not allowed to see this page" today. As if my permision level was not high enough. One was a thread and anothe was when I tried to reply to a differrent thread. If I encounter again, I will try to get more details.

0 votes
+
Vote up!
-
Vote down!
Bradley
Bradley's picture

That was surprisingly quick:

http://www.7thsea2e.com/port/forum/player-fail-without-player-rage#new

I get Access Denied trying to visit that page.

Cthulhu Netobvious
Cthulhu Netobvious's picture

Sorry, Bradley, we are testing "GM" level permissions. Some threads with Spoilers will be locked to GMs only.

Currently there are only two major forums with this restriction (I will unlock them tomorrow). Sorry for the inconvenience.

http://www.7thsea2e.com/port/forums/gm-insights-may-contain-spoilers

http://www.7thsea2e.com/port/forums/spoilers-assemble-away-innocents

TAJ-07: Technopriest And Justicar Of 7thSea2e

Bradley
Bradley's picture

Ah. In that case, it would appear the test is successful. I hate finding out I am a test subect by running into a brick wall.

Cthulhu Netobvious
Cthulhu Netobvious's picture
Bradley, your access level is "GM" so you can access those GM-only forums now. Sorry for the inconvenience. Growing pains are sadly, not ideal. Once again, my apologies.

TAJ-07: Technopriest And Justicar Of 7thSea2e

Bradley
Bradley's picture

It is cool. Growing pains occur. It is neat to be on the ground floor of something that will hopefully be long lasting.

Kevin Krupp
Kevin Krupp's picture

Hey, so I'm posting here because I can't create a new Forum Topic. It's erroring on the Forums field. What is strange is there seems to be a mismatch between the expected vaule and the input. When I first try to create a new topic the "value" of the Forums field is equal to the id for the forum I'm trying to create the topic under, but when I try to submit it errors. If I try to enter a new input into that field, the autocomplete lets me type in the Title of a Forum, but that also errors on submit.

https://drive.google.com/file/d/0B9reQ3Y3K0zeYTVOeFZULUtLXzA/view?usp=sharing

Cthulhu Netobvious
Cthulhu Netobvious's picture
Sorry, Kevin Krupp, I added "tags" for new Forums which caused the error. It is fixed now. Which forum do you want created? I can move your link there. Thanks for sharing more cool documents. :-D

TAJ-07: Technopriest And Justicar Of 7thSea2e

Kevin Krupp
Kevin Krupp's picture

Thank you for taking care of that.

Also regarding the thread, you did it for me!

Cheers.

share buttons